Olejek Goździkowy z pąków

  • Cena: 17.00 zł
  • Ilość odwiedzin: 194

Opis produktu

INCI: Eugenia Caryophyllus Oil
Znany z wlasciwosci przeciwbólowych i antyseptycznych. Pochodzi z Madagaskaru i ma charakterystyczny korzenny, "piernikowy" zapach.
LAGODZI: reumatyzm, artretyzm, nerwobóle, przeziebienia, bronchit, nudnosci, rozwolnienie, wzdecia, zmeczenie umyslowe, apatie, depresje, jest lagodnym afrodyzjakiem.

Oceń produkt

Recenzje

Brak ocen dla tego produktu. Bądź pierwszy!