Olejek Anyżowy

  • Cena: 14.00 zł
  • Ilość odwiedzin: 240

Opis produktu

INCI: Illicium Verum Seed Oil
Olejek antyseptyczny i wyksztusny pochodzacy z odmiany anyzku gwiazdzistego uprawianego glównie w Azji. Jego zapach jest charakterystyczny dla Pastisse, Uzo, Rakiji.
LAGODZI: bóle wewnetrzne (takze menstruacyjne), zaburzenia krazenia, przeziebienia, zaburzenia w trawieniu.

Oceń produkt

Recenzje

Brak ocen dla tego produktu. Bądź pierwszy!